Extol 8895015 tisztavíz hordóürítő szivattyú

350 W, 5.000 l/h
Extol Premium termék
Cikkszám:
8895015
Márka:
Extol

Leírás

Feszültség: 230 V / 50-60 Hz
Névleges teljesítmény: 350 W
Max. folyadékszállítás: 5.000 l/h
Nyomómagasság: max. 11 m
Merülés mélység max. 7 m
Vízhőfok: max. 35 °C
Nyomócsonknál teleszkópos kivezető cső: 31,5 - 90,3 mm
Nyomócsonk: gyorscsatlakozó (vagy tömlő belső átmérő: 15.7 mm)
Beszívható idegen test max. 1 mm
Min. vízmagasság: 5 mm
Kábelhossz: 10 m
Tömeg: 3,1 kg
 
Szállítási karakterisztika:
0 m - 5.000 l/óra
2 m - 4.700 l/óra
4 m - 4.200 l/óra
6 m - 3.600 l/óra
8 m - 2.700 l/óra
10 m - 1.200 l/óra

Az Extol® Premium 8895015 nagy teljesítményű, hordóban is használható kerti szivattyú, a szivattyú maximális teljesítménye 5000 l/óra, a nyomási magasság max. 11 m, a szívási mélység max. 7 m. A szivattyút kertek öntözéséhez lehet használni, a szivattyúval esővíz gyűjtő edényekből közvetlenül lehet a vizet kiszivattyúzni és a nyomótömlővel az öntözés helyére juttatni.

A szivattyú használatával ki lehet iktatni a vízzel teli vödrök szállítását, ugyanis a nyomótömlő végére különböző öntöző eszközöket és tartozékokat lehet felszerelni, és kényelmesen lehet öntözni pl. a virágládában magasan található virágokat, vagy a permetező fúvókával finom vízködöt lehet előállítani, illetve a fű folyamatos öntözésé-hez is használható. A szivattyú segítségével hatékonyan lehet felhasználni az összegyűjtött esővizet. A kifolyó végén található áramlás szabályozóval szabályozni lehet az adagolt víz mennyiségét.

A max. 11 m nyomási magasságnak köszönhetően a vizet a szivattyútól távol is fel lehet használni. A vízszintesen elhelyezett nyomótömlő 10 méteres hosszúsága körülbelül 1 m függőleges nyomómagasságnak felel meg. A szivattyú nagy teljesítménye: max 5000 l/óra biztosítja, hogy az általában használatos 1000 l-es esővíz gyűjtő edény tartalma hatékonyan és gyorsan a felhasználás helyére juttatható. A szivattyúval a szezon végén a medencéből is gyorsan kiszivattyúzható a víz. A kerti tömlőt gyorscsatlakozóval lehet a kifolyóhoz csatlakoztatni. Az úszókapcsolóval beállítható a kikapcsolási vízszint az edényben. Hőkapcsolós védelemmel ellátva.

TILTOTT FELHASZNÁLÁS

  • A szivattyúval nem lehet emberi fogyasztásra szánt vizet, vagy élelmiszeripari folyadékokat szivattyúzni.
  • A szivattyúval nem lehet iszapot, üledéket, homokot, kavicsot stb. tartalmazó vizet szivattyúzni.
  • A szivattyúval csak tiszta édesvizet (használati vizet) szabad szivattyúzni (más folyadékot nem). A szivattyúval nem szabad vizes oldatokat (savakat, lúgokat, korróziót okozó anyagokat stb.) vagy más vegyi anyagokat (pl. gyúlékony üzemanyagokat stb.) szivattyúzni.
  • A szivattyúval nem szabad jeget tartalmazó vizet, vagy 35°C-nál magasabb hőmérsékletű vizet szivattyúzni.
  • A szivattyú folyamatos és hosszú idejű üzemeltetésre nem alkalmas (pl. nagy víztározók folyamatos szivattyúzásához nem használható).
A képek csak illusztrációk!
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 412,13 Ft
munkavedelmed.hu
Felhasználó
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem