További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Krause termékek
Metabo termékek
Termék kategóriák

Hecht 543 SW 5IN1 benzinmotoros önjáró fűnyíró

98.5 cm3, 43 cm
Cikkszám:
HECHT543SW5IN1
Márka:
Hecht

Leírás

A HECHT 543SW egy benzinmotoros önjáró fűnyíró. 4-ütemű HECHT OHV motorral van szerelve, 98,5 cm3 hengerűrtartalommal, ami 2,5 LE teljesítményt biztosít. A fűnyíró alapját az erős acél váz alkotja, amiben 43 cm-es munkaszélességű kés forog. A kés a késtartóra központosító, elfordulásgátlóval van rögzítve, ami akadályba ütközéskor a kés elcsúszását okozza. A kés rögzítésének az a megoldása sok esetben megelőzheti a motor sérülését vagy a tengely elferdülését. A vágási magasságot 25-től 75 mm-ig lehet állítani, hét pozícióban.

A termék előnyei:

  • A füvet 50 l-es textil kosárba lehet gyűjteni, ami anyagának köszönhetően nemcsak könnyű, de segíti a levegő áramlását, így könnyen megtelik.
  • A kosár felső része aerodinamikus szintjelzővel van ellátva, ami a kosár megtelésekor felemelkedik, ezzel jelezve, hogy itt az ideje a kosár kiürítésének.
  • A fűnyíró tartozéka még az oldalkidobó burkolat és a mulcsozó ék. Elég levenni a gyűjtőkosarat, a hátsó kidobónyílásba beilleszteni a mulcsozó éket. és a speciális késeknek köszönhetően a fűnyíró készen áll a mulcsozásra. A mulcsozás folyamán a fű finom darabokra van összevágva, amelyek szabadon lehullanak a fű gyökeréhez. A finom összevágásnak köszönhetően megtartják a talajban a nedvességet és természetesen táplálják a talajt. Ha az ékkel együtt felteszi az oldalkidobó burkolatát is, a füvet az oldalkidobó használatával tudja vágni. Ez akkor előnyös, ha a levágott füvet nem szeretné összegyűjteni, és így a nagyra nőtt füvet is le tudja vágni.
  • A fűnyíró beindítása berántóval történik. A gép használata nagyon egyszerű, a motor hidegen indításának megkönnyítésére szívatóval is fel van szerelve. A motor irányítása a fogantyún található karral történik, a másik itt található kar az önjárót működteti. A menetsebessége kb. 3,6 km/h. A fogantyú magassága is állítható, így mindenki a saját testmagasságához legkényelmesebb pozíciót tudja kiválasztani. A fogantyút egyszerűen és gyorsan össze lehet csukni, amit nagyra fog értékelni például a szállításkor vagy raktározáskor.
Műszaki adatok:
Motor: HECHT OHV
Térfogat: 98.5 cm3
Munkaszélesség: 42.5 cm
Max. nyomaték: 5.1 Nm
Gyűjtőkosár: 50 l
Vágási magasság: 25 - 75 mm
Ajánlott terület: 800 m2
Oldalkidobó
Mulcsozó betét
Tömeg: 30 kg
A képek csak illusztrációk!
Felhasználó

Regisztráció

Makita termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
munkavedelmed.hu
Termékajánló
HiKoki termékek
AEG termékek
Garancia regisztráció
EXTOL Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció